Therapie en coaching in Hilversum en Almere bij Mariëtte
Neem contact op voor een gratis kennismaking

Hulp bij stress en burn-out, angst en paniek, depressie, piekeren en andere psychische klachten in Hilversum en Almere

Iedereen gaat in zijn leven wel eens door een moeilijke periode. Je zit niet lekker in je vel, hebt te maken met tegenslag of een nare gebeurtenis of je voelt je gestresst, angstig of somber. Vaak kun je daar zelf van herstellen en de balans hervinden. Soms lukt dat niet zelfstandig. Ik begeleid je graag bij klachten als stress, onrust, somberheid, depressie, onzekerheid, negatief zelfbeeld en piekeren. Daarbij maak ik gebruik van werkvormen uit ACT, Voice Dialogue en Mindfulness. Je leert anders om te gaan met negatieve gedachten, onaangename gevoelens en moeilijke omstandigheden. Gun je zelf een vrijer en lichter leven en plan geheel vrijblijvend en gratis een kennismaking.

Maak een gratis afspraak met Mariëtte in Hilversum of Almere: geen wachtlijst, geen eigen risico, wel vergoed

Je kunt meestal snel terecht. Ik neem na je aanmelding contact met je op voor een afspraak voor een gratis kennismaking. Dit gesprek vindt plaats in mijn praktijk in Hilversum of Almere. Je kunt je verhaal doen en naar voren brengen waar je tegenaan loopt en waar je begeleiding bij nodig hebt. Samen bepalen we op welke manier jij het best begeleid kunt worden. Mijn ervaring is dat je je vaak snel beter voelt en na 6 tot 8 sessies de therapie kunt beëindigen. De therapie wordt (deels) vergoed. Je betaalt sowieso geen eigen risico.
Harrie Kolsteeg, directeur StressWise psychologen

Verwijderen? Therapie bij StressWise ACT psychologen Hilversum

Onze psychologen en therapeuten in Hilversum werken graag met ACT cognitieve gedragstherapie. Dit is krachtige en ook lichte therapie om op een effectieve manier te leren omgaan met negatief denken en piekeren, depressie, angst en paniek en de tegenslagen die we allemaal tegenkomen in ons leven. Je stopt met zinloos vechten en vermijden, ontwikkelt acceptie op de zaken die je niet kunt veranderen en onderneemt actie in dat wat je echt belangrijk vindt in jouw leven. Blijf niet rondlopen met je klachten, maar kom in actie en pak de regie terug met ACT therapie van StressWise psychologen Hilversum.

Mariëtte over Acceptance & Commitment Therapy

Al sinds lange tijd begeleid ik in Hilversum en Almere mensen die tegen klachten aanlopen als somberheid, depressie, angsten, negatief zelfbeeld, verlieservaringen, piekeren en (chronische) stress. Ik maak daarbij gebruik van Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Deze krachtige therapie geeft enerzijds inzicht in de manier waarop je nu met problemen omgaat. Anderzijds ga je aan de slag met oefeningen om nieuw gedrag uit te proberen. Negatief denken en onplezierige gevoelens zijn daardoor niet langer bepalend voor wie je bent en wat je doet. Je wordt mentaal veerkrachtiger zodat je beter kunt omgaan met de tegenslagen die je ervaart. Wil jij lichter en gelukkiger in het leven te staan? De zwaarte van mentale problematiek achter je laten? Laat het me weten, dan neem ik contact met je op.

Coaching van executives

Ervaringen van cliënten met ACT cognitieve gedragstherapie in Hilversum en Almere

Ik heb bij StressWise aangeklopt omdat ik vastliep in mijn dagelijks leven. Ik ben razendsnel in contact gekomen met Mariëtte Huibrechtse die mij op meerdere vlakken heel veel inzichten heeft laten krijgen. Een fijne, inlevende therapeute die echt naar je luistert, snel tot de kern kan komen (wat mij zelf niet lukte) en daarna praktische handvatten geeft om direct aan de slag te gaan. Ongelofelijk blij dat ik bij hen hulp heb gevonden en daarmee mijn overspannen situatie de deur heb kunnen wijzen! (Frederique)

De afgelopen paar weken een heel fijn traject gevolgd bij Mariëtte Huibrechste: Acceptance & Commitment Therapy. Deze therapie motiveert écht om actie te ondernemen. Ik heb meer psychologische flexibiliteit en veel minder stress. Ik kijk zeer positief terug op dit traject en ben weer in balans. Mariëtte is erg prettig in de communicatie, luistert goed, maakt het traject persoonlijk/op maat en geeft goede tips, tricks en inzichten om toe te passen in het dagelijks leven. Fijn dat je een werkboek krijgt om alles nog eens na te lezen en aan de slag te gaan met oefeningen. Ook in Coronatijd is er de mogelijkheid om face to face therapie te hebben in een leuke, huiselijke kamer met een kopje thee. (RB)

Nog aanpassen? Plan nu een gratis kennismaking met onze psycholoog in Hilversum

Kennismaken is gratis en vrijblijvend. Laat je informeren door de ACT psycholoog in Hilversum en ontdek of je klik hebt. Na de kennismaking ben je volledig geïnformeerd over ACT therapie en jouw mogelijkheden en kun je een goede beslissing nemen over het starten van therapie. ACT therapie bij StressWise Hilversum wordt vergoed uit het aanvullende pakket, je betaalt dus geen eigen risico. Als jouw werkgever een partner van ons is, is ACT therapie voor jou helemaal gratis. Snel hulp? Wij hanteren geen wachtlijsten. Meld je nu aan.

1. Vul onderstaand formulier in
2. Je wordt gebeld door onze Servicedesk
3. Je maakt kennis met onze psycholoog
4. Jij bepaalt of en wanneer je start met therapie