Relatietherapie in Hilversum en Almere bij Mariëtte
Neem contact op voor een gratis kennismaking

Hulp bij relatieproblemen in Hilversum of Almere? Welkom bij Mariëtte

Partnerrelaties kunnen een bron van liefde, plezier en voldoening zijn, én tevens een bron van stress, frustratie of verdriet. Het kan voorkomen dat je vastloopt in ruzies en niet-effectieve communicatie. Misschien is er sprake is (geweest) van een affaire. De verliefdheid is verdwenen en daarvoor in de plaats is er sleur ontstaan. Misschien zijn er grote verschillen in thema’s als financiën, intimiteit of de manier waarop je je kinderen wilt opvoeden. Blijf niet zitten met relatieproblemen, maar geef relatietherapie een kans. Er valt vaak veel te verbeteren. Ik help jullie daar graag mee.

Plan een gratis kennismaking in mijn praktijk in Hilversum of Almere

Ik neem graag contact met je op om een gratis en vrijblijvende kennismaking in Hilversum of Almere in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen jullie beiden je verhaal doen en onderzoeken we samen wat jullie willen bereiken met relatietherapie. Ook zal ik als relatietherapeut een indicatie geven van het aantal sessies die ik denk nodig te hebben om jullie verder te helpen en op welke manier jullie aan de relatie kunnen gaan werken. De kosten voor relatietherapie bedragen €75 per persoon per sessie van 1,5 uur.

Relatietherapie bij Mariëtte werkt

Relatietherapie volgen bij Mariëtte werkt. Echt waar. Veel problemen ontstaan doordat onderlinge verschillen tussen partners niet worden geaccepteerd. Partners willen onbewust graag dat de ander is (of wordt) zoals hij/zij. Daardoor ontstaat strijd, afstand en werken partners elkaar tegen. Ik help jullie eerst om elkaar beter te begrijpen en waar mogelijk de verschillen te accepteren. Daarna ontstaat ruimte om patronen in communicatie en gedrag te doorbreken en te veranderen. Zo leren jullie weer samenwerken en groeien jullie opnieuw naar elkaar toe. Spanning neemt af en samenzijn wordt weer plezierig. Het kan echt anders.

Executive coaching in Hilversum voor de regio's Amsterdam, Utrecht en 't Gooi

Mariëtte over relatietherapie met EFT, IBCT, ACT en Positieve Psychologie

Ik begeleid koppels naar meer begrip en meer acceptatie, naar betere communicatie en meer verbinding en intimiteit. En eventueel naar vergeving of het nemen van belangrijke beslissingen. In de sessies krijg je inzicht in schadelijke patronen in gedrag, communicatie en leefregels die in de loop der tijd zijn ontstaan. Daarnaast is er alle ruimte voor het uiten en verwerken van emoties. Relatietherapie richt zich vooral op je eigen aandeel. De vraag die je jezelf leert te stellen is: wat kan ìk doen (of laten) om de kwaliteit van onze relatie te verbeteren? Wat kunnen jullie samen (anders) doen? Ik geef je ook praktische tips en adviezen die direct je relatie positief beïnvloeden.
Dat vereist moedig leiderschap. Daadkrachtig optreden in het belang van anderen of het grotere geheel. En niet, je laten afleiden door andersdenkenden of je laten afstoppen door weerstand uit je directe omgeving. Moeilijk? Jazeker! Moedig zijn roept altijd angst op in jezelf en weerstand uit de omgeving. Dat houdt nooit op.

Ervaringen van cliënten met relatietherapie bij Mariëtte in Hilversum en Almere

Wij hebben een prettige ervaring in de werkwijze van Mariëtte. Het heeft ons inzicht gegeven in onze relatie en te helpen die te verdiepen. Hiervoor onze hartelijke dank. (Rinus en Ria)

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij Mariëtte. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. Veel handvatten gekregen. Enorm bedankt! (Melissa R)

Leer beter communiceren, creëer meer intimiteit, accepteer of tolereer wezenlijke verschillen; meld je aan voor een gratis kennismaking bij Mariëtte, relatietherapeut te Hilversum en Almere

Je wilt relatieproblemen oplossen, meer intimiteit en verschillen erkennen, maar je merkt dat je er samen niet meer uitkomt. Ik help al jaren stellen en individuele cliënten met uiteenlopende relatieproblemen. Ik kan jullie/jou ook helpen. Vul het onderstaande formulier in of bel mij voor een gratis kennismaking en advies.