Relatieproblemen oplossen met EFT, IBCT en ACT relatietherapie, in Hilversum. Bezoek de website van Mariette Huibrechtse en plan een gratis kennismaking.
Relatietherapie in Hilversum en Het Gooi
VOOR EEN LIEFDEVOLLE RELATIE

Blijf niet langer rondlopen met relatieproblemen, maak een afspraak

Partnerrelaties kunnen een bron van liefde, plezier en voldoening zijn, én ook een bron van stress, frustratie of verdriet. Het kan voorkomen dat je vastloopt in ruzies en niet-effectieve communicatie. Misschien is er sprake is (geweest) van een affaire. De verliefdheid is verdwenen en daarvoor in de plaats is er sleur en onvrede ontstaan. Misschien zijn er grote verschillen in thema’s als financiën, intimiteit of de manier waarop je je kinderen wilt opvoeden. Blijf niet zitten met relatieproblemen, maar geef relatietherapie een kans. Er valt vaak veel te verbeteren. Ik help jullie daar graag mee!

Relateren kun je leren

Ik begeleid koppels naar meer begrip en meer acceptatie, naar betere communicatie en meer verbinding en intimiteit. En eventueel naar vergeving of het nemen van belangrijke beslissingen. Je ontwikkelt inzicht in schadelijke patronen in gedrag, communicatie en leefregels die in de loop der tijd zijn ontstaan. Daarnaast is er alle ruimte voor het uiten en verwerken van emoties. Relatietherapie richt zich enerzijds op je eigen aandeel. De vraag die je jezelf leert te stellen is: wat kan ìk doen (of laten) om de kwaliteit van onze relatie te verbeteren? Anderzijds worden jullie uitgedaagd om te onderzoeken wat jullie sàmen anders en beter kunnen doen. Door praktische oefeningen en tips is het mogelijk om de relatie direct positief te beïnvloeden. Kom kennismaken!

Neem contact op met Mariëtte

Vul het formulier in of bel me op 06-28566888
Of stuur een WhatsApp-bericht

  • Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek van 30 minuten
  • Neem contact op als je in (relatie)therapie wilt komen
  • Neem contact op als je een mindfulness training wilt volgen

 

Bothalaan 1, 1217 JP Hilversum
KvK | 66740908
IBAN | NL63 KNAB 0256 4524 15

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.