Mindfulness training in Hilversum en Het Gooi
LEER BETER OMGAAN MET STRESS

Stress

Onze samenleving is gericht op het leveren van prestatie en productie. Op het bereiken van doelen en op snelheid. Er is steeds meer informatie beschikbaar en we willen niets missen.  Hier dreigt het gevaar dat we steeds meer gaan leven op de automatische piloot. We beseffen soms nauwelijks waar we zijn of waar we mee bezig zijn. Hierdoor kunnen allerlei stress-gerelateerde klachten ontstaan. Het kan ook anders! Mindfulness leert je uit ‘doen’ te stappen en pas op de plaats te maken. Mindfulness Training wordt wel eens gezien als zweverig, maar ik  houd graag beide benen stevig op de grond. Mindfulness is aandacht voor wat jij ervaart. En wat is er zweverig aan je eigen ervaring? Door je meer bewust te zijn van jezelf en je omgeving, ga je inzien wat je nodig hebt en kun je de juiste (gezonde) keuzes maken.

Mindfulnesstraining in acht weken

Ik geef de officiële MBSR aandachttraining. Deze is bewezen effectief bij stress, burn-out en stressgerelateerde klachten, zoals vermoeidheid, piekeren, onzekerheid, perfectionisme, concentratie problemen, angst en paniek, chronische pijn of ziekte, geen nee kunnen zeggen, moeite hebben met druk en/of het aangeven van grenzen, depressieve gevoelens en het ervaren van een opgejaagd gevoel. De 8-weekse Mindfulness Training omvat onder meer: het herkennen van automatische reacties, moeilijke gevoelens accepteren, bewust worden en respecteren van grenzen, stress leren herkennen, juiste keuzes leren maken, gedachten doorzien en mindfulness leren integreren in je dagelijks leven. Door de mindfulness vaardigheden geniet je meer van de mooie momenten en leer je beter omgaan met de moeilijke momenten in het leven.

Het is mogelijk om de mindfulnesstraining individueel of met een maatje te volgen. Wil je de training in een groep volgen, dan verwijs ik graag naar mindfulnessfabriek.nl

Neem contact op met Mariëtte

Vul het formulier in of bel me op 06-28566888
Of stuur een WhatsApp-bericht

  • Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek van 30 minuten
  • Neem contact op als je in (relatie)therapie wilt komen
  • Neem contact op als je een mindfulness training wilt volgen

 

Bothalaan 1, 1217 JP Hilversum
KvK | 66740908
IBAN | NL63 KNAB 0256 4524 15

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.