Mindfulness in Hilversum en Almere bij Mariëtte
Neem contact op voor een gratis kennismaking

In de kern heeft uitstelgedrag te maken met angst en vereist het dus een zekere mate van moed om daadwerkelijk in actie te komen. Probeer je angst te overwinnen en stel niet langer uit wat nu moet gebeuren.

Mindfulness Training in Hilversum en Almere: herken patronen, leer keuzes maken

In de wetenschappelijk bewezen training ‘Mindfulness Based Stress Reduction’  (MBSR) leer je gedachten te doorzien, hoe je met emoties kunt omgaan en hoe je lichamelijke signalen kunt interpreteren. De achtweekse mindfulness training omvat onder meer: het herkennen van automatische reacties, bewust worden en respecteren van grenzen, stress leren herkennen, juiste keuzes leren maken, gedachten doorzien en mindfulness leren integreren in je dagelijks leven. Met mindfulness pak je de regie over je eigen leven en kun je meer genieten van de leuke dingen.

Mindfulness Training in Hilversum en Almere: effectief bij stress en mentale klachten

Ik geef de officiële MBSR mindfulness aandachttraining. Deze is effectief bij stress, burn-out en allerlei stressgerelateerde klachten, zoals vermoeidheid, piekeren, onzekerheid, perfectionisme, concentratie problemen, angst en paniek, chronische pijn of ziekte, geen nee kunnen zeggen, moeite hebben met druk en/of het aangeven van grenzen, depressieve gevoelens en een gejaagd gevoel hebben. Ik bied de mindfulness training aan in samenwerking met MindfulnessFabriek Hilversum en Almere. Zie voor meer info en aanmelding www.mindfulnessfabriek.nl.

Executive coaching in Hilversum voor de regio's Amsterdam, Utrecht en 't Gooi

Mindfulness training in Hilversum en Almere: professioneel, nuchter en voor jong en oud

Mindfulness training wordt wel eens gezien als zweverig, maar ik  houd graag beide benen stevig op de grond. Mindfulness is aandacht voor wat jij ervaart. En wat is er zweverig aan je eigen ervaring? Door je meer bewust te zijn van jezelf en je omgeving, ga je inzien wat je nodig hebt en kun je de juiste (gezonde) keuzes maken. Door mindfulness raak je meer ontspannen en krijg je meer regie over je eigen leven. Je krijgt ruimte om jezelf te zijn en je stressniveau daalt. Mindfulness is geschikt voor volwassenen van elke leeftijd.

Mariëtte Huibrechtse, mindfulness trainer in Hilversum en Almere over MBSR mindfulness training

Ik geef al lange tijd mindfulness training aan zowel in een groep als aan individuele personen. Veelal hebben zij last van somberheid, depressie, angsten, allerlei stressklachten, piekeren en/of een opgejaagd gevoel. Mindfulness helpt je om uit de ‘ratrace’ van alledag te stappen, stil te staan en je bewust te worden van hoe het met je gaat. In plaats van doorhollen, automatische reacties van vechten/vermijden, maak je pas op de plaats en kom je erachter wat je werkelijk nodig hebt. Bij veel deelnemers zie ik op gegeven moment het kwartje vallen, alsof het licht aangaat. Zij worden zich bewust van het leven op de automatische piloot en hoe bedreigend dat kan zijn voor hun fysieke en mentale gezondheid. De kracht van ‘in het moment zijn’ is enorm. Als het moment licht en vrolijk is, dan krijg je het helemaal mee en kun je er intens van genieten. Als het moment zwaar en moeilijk is accepteer je makkelijker en kun je beter voor jezelf zorgen. Binnen acht weken geef ik je de tools mee om deze waardevolle vaardigheid te leren en te integreren in je leven.
Coaching van executives

Aanpassen? Ervaringen van deelnemers aan mindfulness training in Hilversum en Almere

Ik heb bij StressWise aangeklopt omdat ik vastliep in mijn dagelijks leven. Ik ben razendsnel in contact gebracht met Mariëtte Huibrechtse die mij op meerdere vlakken heel veel inzichten heeft laten krijgen. Een fijne, inlevende therapeute die echt naar je luistert, snel tot de kern kan komen (wat mij zelf niet lukte) en daarna praktische handvatten geeft om direct aan de slag te gaan. Ongelofelijk blij dat ik bij hen hulp heb gevonden en daarmee mijn overspannen situatie de deur heb kunnen wijzen! (Frederique)

De afgelopen paar weken een heel fijn traject gevolgd bij Mariëtte Huibrechste: Acceptance & Commitment Therapy. Deze therapie motiveert écht om actie te ondernemen. Ik heb meer psychologische flexibiliteit en veel minder stress. Ik kijk zeer positief terug op dit traject en ben weer in balans. Mariëtte is erg prettig in de communicatie, luistert goed, maakt het traject persoonlijk/op maat en geeft goede tips, tricks en inzichten om toe te passen in het dagelijks leven. Fijn dat je een werkboek krijgt om alles nog eens na te lezen en aan de slag te gaan met oefeningen. Ook in Coronatijd is er de mogelijkheid om face to face therapie te hebben in een leuke, huiselijke kamer met een kopje thee. (RB)

Aanpassen? Ontdek Mindfulness Training bij StressWise psychologen Hilversum

Als je meer wil weten over mindfulness training en de mogelijkheden in een groep, individueel of met z’n tweeën, of wilt weten hoeveel je vergoed krijgt, neem dan contact op met de Servicedesk van MindfulnessFabriek of StressWise. Zij staan voor je klaar, elke werkdag van 9 tot 17 uur. Vul het onderstaande formulier in of bel ons voor een gratis kennismaking en advies.